Hem > Utställning > Innehåll
Produktkategori

Tjock platta Kaiping använder uppmärksamhetspunkter och applikationer

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Jan 11, 2018

1. Platta Kaiping-maskin i bruk, om det finns några försiktighetsåtgärder?

Plate Kaiping-maskin, användningen av processen, det finns några försiktighetsåtgärder, främst för: Om du finner ett undantag eller konsekvenserna av sådana avvikelser, ska den omedelbart stängas av för underhåll. Om det inte är en nödsituation är det förbjudet att sluta använda nödstoppsknappen. Dessutom är kraften i utrustningen förbjuden att dra av utan tillstånd.

2. Vid användning av intervallet är öppna plankmaskinen mindre än vanlig Kaiping-maskin?

Kaiping-maskin, Kaiping-tjockleken är 0,18-25 mm, korsskuren till storlekstolerans ligger inom 0,1 mm. Därför kan den bearbetas i tjockleksområdet, är 0,14-25 mm. Plattan Kaiping maskin, som är Kaiping maskin i a. Huvudmålet är för tjock platta, så dess bearbetningsintervall är mindre, det är omöjligt med vanlig Kaiping-maskin, är densamma.

3. Kaiping aluminium, kan vi använda plattan Kaiping maskin? Dessutom öppnar stål Kaiping det?

Kaiping aluminium kan användas Kaiping maskin för att utföra, dock om du vill använda tjock Kaiping maskin, det är att se den faktiska situationen och användningen av kraven. Om det behövs är det tillgängligt, i allmänhet kan du använda vanliga Kaiping. Kaiping-stålstången rullas rakt, den kommer att användas till Kaiping-maskinen. Detta är dock inte användningen av platt Kaiping-maskin.

4. Plate Kaiping-maskin, om korrigeringscentret och mittpunkten på uncoiler inte överlappar mittriktningen, då plattan Kaiping, oavsett om den påverkar?

Plate Kaiping-maskin, om korrigeringscentret och mittpunkten på uncoiler inte sammanfaller med centrumets riktning, då plattan Kaiping, är det inte mycket påverka, eftersom korrektionshjulet med spänningskraft kan plattan förhindra fenomenet avvikelse uppstår. Men om det finns på arket kommer det att finnas problem.

http://www.pxslitter.com/

Produkter
Slitting serien
Leveling serie
Platt stålserie
Spolupphängare
Kontakta oss
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lägg till: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Förfrågning