Hem > Utställning > Innehåll
Produktkategori

Huvudkompositionen och applikationsfördelarna hos CNC-skärlängdsledningen

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Dec 02, 2017

CNC-skärlängden är också ett slags verktygsmaskiner. Det är inte bara säkert och tillförlitligt, men det är också enkelt att använda, så det är gynnat av de flesta användare. Analyser från dess sammansättning innefattar den huvudsakligen kroppen, datorns enkla chip, matbord och så vidare. Maskinkroppen på CNC-skärlängdsledningen är utrustad med en CNC-knapp, och den övre och nedre matningsrullen är installerad på maskinens kropp.

Dessutom, i det inre av CNC skärlängdslinjen, även utrustad med en matningsstegmotor. Denna del är huvudsakligen kopplad till rullöverföringen. På sidan av kroppen är utrustad med en skärram, den övre skärmen är monterad på skärramen, främst driven av klippningsstegmotor och kan flyttas upp och ner med skärramen. Dessutom är kroppen också installerad med en lägre skärare.

Jämfört med annan liknande utrustning har CNC skärlängdslinjen uppenbar förbättring i många aspekter. När till exempel den övre skäraren drivs av stegmotorn kan positioneringsnoggrannheten hos den övre skärningen förbättras och startmotorns startmoment är stor och skärhastigheten och djupet hos skärmaskinen kan justeras fritt .

Samtidigt har kontrollen över hela systemet också förbättrats avsevärt. Detta beror på att CNC-skärningslängden i datorns endachipskontrollnoggrannhet är hög, vilket kan säkerställa en stabil och pålitlig drift av utrustningen. Av den anledningen kommer produkten i praktiken att oundvikligen få de positiva effekterna för skärbältet och skärslangarna i elektronik- och elindustrin.

För användare har CNC-skärlängden inte bara stabila och pålitliga prestanda, men förenklar också driftsprocessen, vilket gör produktionseffektiviteten högre, drift och underhåll är enklare.

Sammanfattningsvis kan tillämpningen av CNC-skärlängden inte bara hjälpa tillverkare att förbättra produktionseffektiviteten utan även säkerställa produktkvaliteten samtidigt som produktionskostnaderna sänks. På så sätt kan företagens konkurrenskraft på marknaden förbättras avsevärt.

http://www.pxslitter.com/


Produkter
Slitting serien
Leveling serie
Platt stålserie
Spolupphängare
Kontakta oss
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lägg till: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Förfrågning