Hem > Utställning > Innehåll
Produktkategori

Slip-difference axel och gas expansionskåpa av slitter

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: May 24, 2017

Slip-difference axel och gas expansionskåpa av slitter
Uppblåsbara axeln är en speciell typ av återspolning, urladdningsrulle, det vill säga efter att högtrycksblåsbar yta (hänvisar till nyckelstången) kan höjas axeln, den axel på vilken ytan (nyckelfältet) återträder snabbt. Dess namn är diversifierat, även kallat lufttryckaxeln, expansionsaxel, expansionsgasaxel, uppblåsbar rulle, pneumatisk axel, tryckaxel, gashäftningsrulle.
kännetecken:
1: Den uppblåsbara driftstiden är kort, gasutvidgningsaxeln och separering och placering av pappersröret endast 3 sekunder kan slutföra uppblåsbara och urladdningsgasen behöver inte heller dela axelns ände av någon del som kan stängas Med pappersrörets ocklusion.
2: Placering av pappersröret är enkelt: att blåsa upp och lossa åtgärden, rörligt och fast pappersrör på axelytan i vilken position som helst.
3: Tung belastning: Kan baseras på kundernas faktiska behov för att bestämma storlek på axeldiametern och användningen av höghållfast stål, så att belastningsvikten ökar.
4: Den ekonomiska effektiviteten är hög: axelkonstruktionen är speciell funktion, för tjock, tunn, bred, smal, olika typer av pappersrör kan alla användas.
5: Underhållet är enkelt, användartiden är lång: den uppblåsbara axeln är en enda del, varje del av sin konstruktion har fast specifikation, kan användas omväxlande för att göra underhållet bekvämt. Specifikationer: Det finns många, inklusive 1-tums, 1,5-tums, 2-tums, 2,5-tums, 3-tums, 6-tums, 8-tums, 10-tums, 12-tums etc.
Slip-difference Axis, även känd som gasstigerande axel, är en speciell sektion av gasaxeln, den oberoende släden och torsionsuppbyggnaden, kommer att kunna lösa varje rulle av material på grund av tjocklek och spänning som orsakas av Avvecklingsfenomen, kan effektivt förbättra produktkvaliteten och ergonomin.
Strukturegenskaperna och principen för gas-stigande axel med gliddifferens: Den gasstegande axeln med glidande typ har främst en dorn, krockkudde, glidhylsa och andra komponenter. Luft in i luftballongen intern expansion, främja varje utvändig expansion av torsionsgruppen och i enlighet med storleken på gastrycket att ställa in och varje torsionsgrupp med glidmomentvärde, enkelt att styra varje rulle av material på maskinspänningsjusteringen.
Den glidande gasaxeln används huvudsakligen för bandutrustning med högkvalitativa krav och snabb hastighet.
Tekniska parametrar för stigande gasaxel: glidande gasaxelkropps ytterdiameter φ 75mm, ytterdiameter φ 78mm, lämplig för pappersrör φ 76 ± 0.2mm.

Produkter
Slitting serien
Leveling serie
Platt stålserie
Spolupphängare
Kontakta oss
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lägg till: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Förfrågning