Hem > Utställning > Innehåll
Produktkategori

Plate Kaiping-enhet som kräver prestanda och användning

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Jan 20, 2018

I denna höga industriella tid är alla tillverkare ute efter hög effekt eller hög vinst. Plåt Kaiping-enhetens drift är också sant, men för Kaiping-enheten kräver effektiv drift av högkvalitativa gjutstycken. Stöd, oavsett om det är i gjutning skala ovan, det vill säga kommer att ligga över den marginella behandlingen som ska vara sofistikerad, den här tiden för att samarbeta bättre platta Kaiping-enhetens arbete.

När det gäller de gradvisa höga standardkraven för tung tallrik Kaiping-enheten kommer också att inkludera sin form måste vara korrekt, då talar måste storleken också vara lämplig igen på grund av dess enhetliga och subtila korn och i slutändan måste vara uppmärksam på måste var uppmärksam på att överväga Kaiping-maskinutrustning vid driften av den speciella prestandan, på grundkraven som bör garanteras att tjockleken på gjutet inte kan vara för stor, men också för att bibehålla enhetlig och känslig.

Därefter borde vi faktiskt uppmärksamma att vi pratar om några speciella fall, plattan Kaiping-enheten vid bearbetning av delar uppvisar avrundad struktur, gjutningen bör vara den maximala gränsen för att förhindra att översvämningsplanet är närvarande, och detta med andra ord, Det förhindrar att gjutningarna stoppas när de förkortas. För att uppnå ovanstående krav kan gjutas i nivån som har en bättre effekt, kan den här tiden bearbeta ett mer högkvalitativt material.

Plate Kaiping enhet vid användning av tid, fenomenet slagg kan inte visas. Plate Kaiping-enhetens produktionslinje i arbetet när ledningsorganet i matningstillståndet.

Plate Kaiping-enhet vid användning av plattan efter Kaiping-enhetens nivellering kommer att ligga genom mitten av transport, korrigering och positionering i enhetens längd, det vill säga att uppmärksamma storleken i enlighet med dess goda, exakta mata till saksarna, för att ställa in storleken, var uppmärksam på att sluta mata och signalen till saksarna. Saxar efter skärning av brädet, skärbladet kommer att falla på den hydrauliska hissen ovanför.

http://www.pxslitter.com/


Produkter
Slitting serien
Leveling serie
Platt stålserie
Spolupphängare
Kontakta oss
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lägg till: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Förfrågning