Hem > Utställning > Innehåll
Produktkategori

CNC-slitsenhet i driftsförfarandena

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Jan 27, 2018

Innan du använder CNC-slitsenhet, bör du ta hand om PPE, inklusive överaller, hjälmar och arbetsskor och andra relaterade föremål. När du använder CNC-slitsenheter, är det inte så att det är så att det ska rengöras. När maskinen är igång kan den inte placera något på sin roterande del.

CNC-slitsenhet kan inte lagras runt de brandfarliga och explosiva materialen. Denna tid bör vara försiktig med brandskyddsåtgärder. Kontrollera oljetanken som inte är normal oljenivån, observera om försämringen av oljekvaliteten, smörjpunkterna för var och en. Det bör smörjas. kontrollera styrventilen, röret, bladet och dess spindel och andra delar finns inte där slitage eller spricka, kontrollera att bulten inte lossnar; kontrollera att elkretsen inte är skadad, elboxen är inte där Lukt eller onormalt.

CNC slitting enhet i operationen, den första är att uppmärksamma måste vara att börja cirkulera vatten, börja kallt vatten cirkulation samtidigt bör kontrollera att utrustningen inte fungerar korrekt, slå sedan på strömmen, kontrollera att strömlampan är på, starta motorn, låt motorn gå i 30 sekunder till 1 minut, kontrollera motorn under perioden för att säkerställa normal drift av motorn, det finns inget onormalt ljud.

CNC-slitsenhet i joggingoperationen, efter stängning av tornet för att kontrollera knivkanten av situationen och fastsättning av bulten och tryck sedan på; utrustning, kontinuerlig eller en enda operation vid bristning När situationen är uppmärksam, tryck på nödknappen. Vid kapning bör utloppssidan vara strikt förbjuden station.

CNC-slitsenhet i operationen, under skärningen och pressning tillbaka, denna gång borde tornet vara öppet; Vid denna punkt, CNC-slitsenheten efter operationen, var uppmärksam på att trycka under stoppknappen, stäng av strömmen, rengör utrustningens hälsa, gör ett bra jobb med regn och fuktskyddsåtgärder.

http://www.pxslitter.com/


Produkter
Slitting serien
Leveling serie
Platt stålserie
Spolupphängare
Kontakta oss
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lägg till: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Förfrågning