Hem > Utställning > Innehåll
Produktkategori

CNC skär längd av linjens funktioner och funktioner

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Jan 02, 2018

CNC skär längden av linjen är främst från bilen, uncoiler, den mellersta bron, nivellerare, slitting maskin, skärmaskin, mottagande bord, hydrauliska pneumatiska systemet, CNC-system och andra delar sammansatta; På grundval av detta är CNC Cutting Length Line också utrustad med hög precision servomotor, pålitligt hydrauliskt system och högteknologisk nivå av programmerbart styrsystem för att säkerställa korrekt matning och skärning.

CNC-skärningslängden på linjen men många enheter, men varje har sina egna unika egenskaper, till exempel att bilen kan röra sig upp och ner om vänster och höger, så att materialet i avlindningsrörelsen exakt och mellanbron används för att styra materialet från grundskolan till den fina skolan, bidrar till hastigheten på tvåskolans maskinutjämning.

Nyckelpunktet är skärmaskinens CNC-skärlängd, som använder en CNC-styrning, inte bara skärningseffektivitet, och skärningsnoggrannheten är också mycket exakt. På grund av detta har CNC skärlängdslinje funktionen att skära material automatiskt.

Samtidigt kan CNC-skärning av linjens längd också vara en mängd spolmaterial som avlindas, nivellering, slitspunkter, skärs i storlek olika specifikationer för plattans horisontella tvärsnitt och pläteras automatiskt snyggt, inte bara avsevärt förbättra produktionseffektiviteten, minska kostnaderna, men också säkerställa produktkvalitet, stärka marknadens konkurrenskraft kraftigt.

CNC skärlängdslinje har inte använts i stor utsträckning i kallvalsad spole, varmvalsad spole, rostfritt stålspole, galvaniserad stålspole, skär en mängd fastlängdskivor, lämplig för rostfria produkter, elektriska apparater, fordon och maskiner tillverkningsindustrier.

http://www.pxslitter.com/


Produkter
Slitting serien
Leveling serie
Platt stålserie
Spolupphängare
Kontakta oss
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lägg till: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Förfrågning