Hem > Utställning > Innehåll
Produktkategori

Egenskaper hos silikonstålslitsmaskin

Wuxi Puxin Maskiner Factory | Updated: Jan 04, 2018

Kiselstålslitsmaskinen är en lämplig maskin för längsgående skjuvning av metallmaterial. Det återspolar också de slitsade remsorna i en rulle. Efter träning visade det sig fullt att kiselstålslitsmaskinen med enkel drift, skärande högkvalitativ, hög materialutnyttjande, skärhastighet steglös hastighetsreglering och andra fördelar.

Ur en strukturell synvinkel innehåller kiselstålslipmaskinen en lagringsstation, Vindrulle, uppsamlare och flera andra delar, varav lagringsstationen används för att lagra de råmaterial som ska bearbetas; och lindningsvagnen ansvarar för lagring av lagringsplatsen. Standby-råvarorna går in i uncoiler och genom att stiga, falla, flytta fram och tillbaka och andra funktioner i den öppna spolen.

Avlindningsanordningen i silikonstålslipmaskinen antar enkel-cantileverstruktur. Under förutsättning av stor vikt av råmaterial är det endast nödvändigt att lägga till extra stöd vid slutet av avlindningsrullen. Dessutom har uncoilerbasen vanligtvis funktionen att förflytta sig fram och tillbaka längs parallellriktningen hos den enstaka maskinen, vilken effektivt och snabbt kan fullborda inriktningen av råmaterial och förbättra noggrannheten vid slitsning.

En sådan anordning är mycket lämplig för användning som en kallvalsad spole, rostfritt stål, Caitu-volymer, tennplåt och andra material, skärutrustning, kan uppnås i bandtjockleken 0,3-3 mm, spolbredd 1850 mm, vertikal Klippbredd 30 mm .

Silicon Steel Slitting Machine för att möta kraven i olika material, slitting produkter från slitting kan bättre tillämpas på den faktiska bearbetningen, avsevärt förbättra användningen av materialet, inte bara minskar avfall, men också för affärer med Till större effektivitet.

http://www.pxslitter.com/


Produkter
Slitting serien
Leveling serie
Platt stålserie
Spolupphängare
Kontakta oss
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lägg till: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Förfrågning