Hem > Produkt > Brikettering maskin
Produktkategori

Järnpulver, sågspån briketter Press maskiner med hög effektiv senaste tekniken

Brikettering maskin brikettering maskin används främst för gjutjärn, stål, koppar, aluminium, hög kvalitet mineralpuder och andra metall råvaror direkt genom det höga trycket direkt i 3 ~ 6 kg av cylindriska eller annan form av kakan, för att underlätta lagring och...

Skicka förfrågan

Produktinformation

Brikettering maskin

Brikettering maskin används främst för gjutjärn, stål, koppar, aluminium, hög kvalitet mineralpuder och andra metall råvaror direkt genom det höga trycket direkt i 3 ~ 6 kg av cylindriska eller annan form av kakan, för att underlätta lagring och transport minska återvinning process av transporter, smältning förluster.


Den serie utrustningen består i huvudsak av följande komponenter:

Huvudmotorn består av en ram, en huvudsakliga hydraulcylinder, pusher hydraulcylinder, en botten platta hydraulcylinder, en matchande die ram och en dö och en pressning huvud.

Slag av tärningen och tryck på blocket är alla utrustade med de höghållfast slitstål som kan bytas snabbt. Den främre änden av stansen av modell LINDUR - är försedd med en slitstark punch och trycka på ring som är lätt att ta isär och installera, därmed förlänga livslängden på stålring. Relevanta delar är speciellt härdat eller smidda i obligatoriska delar.

Hydrauliska station: den består av motor, hydraulisk pump, pump skyddsanordning, professionell kontroll ventil block och pipe system används för att ansluta Tryck block maskin. Rimlig design, stabil kvalitet. Utrustade med kylsystem på utrustning från kontinuerligt löpande på grund av överhettning av oljetemperatur.

Konsol: den består av elsystem och PLC styrsystem.
Tillämpbarhet:

Utan att lägga några tillsatser, en mängd partiklar, pulver av gjutjärn, aluminium, koppar, magnesium, Titan och molybden kan pressas in högdensitets block, som kan vara direkt gjutna och smält, vilket avsevärt minskar den kostnaden och kostnaden.


Wuxi Puxin maskiner Factory

Kontakt: Peijun Guo

Mob: + 86-13951579100

Tel: + 86-510-83208381

Fax: + 86-510-83209882

Lägg till: 76# Qianluo belastning, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kina

E-post: wxpx0510@163.com

Hemsida: http://www.pxslitter.com

Välkommen för att köpa våra järnpulver, sågspån briketter tryck maskiner med hög effektiv senaste tekniken. Som en av de ledande Kina tillverkare och leverantörer inom detta område erbjuder vi även anpassade tjänsten med lågt pris. Vänligen vara gratis att njuta av våra kvalitetsprodukter tillverkade i Kina. För offert, Välkommen för att kontakta vår fabrik.
Relaterade produkter

Send your message to us

Produkter
Slitting serien
Leveling serie
Platt stålserie
Spolupphängare
Kontakta oss
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lägg till: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
Email: wxpx0510@163.com
Förfrågning